Om WordPress Guiden

Læs mere om forfatteren, og hvad WordPress Guiden er

WordPress Guiden/bogen


WordPress Guiden er faktisk blevet skabt lidt i protest, da jeg synes, der er for mange, der bliver taget ved næsen af såkaldte WordPress-eksperter og bureauer, som tager mange penge for noget arbejde, som du i princippet selv kunne klare med lidt hjælp og vejledning. 

Derfor har jeg skabt en ordentlig e-bog, der beskriver og giver dig en trin for trin-vejledning til, hvordan du som person, eller mindre virksomhed, selv kan lave din egen profesionelle hjemmeside eller webshop, uden altså at skulle betale mange penge for noget, som du selv kan klare.

WordPress Guiden – hjemmesiden

Udover at have skabt e-bogen WordPress Guiden kan du på denne hjemmeside også finde brugbare artikler, der gør dig bedre til at bruge WordPress. Her finder du inspiration til, hvordan du bliver klogere på forskellige emner, eller inspiration til hvordan du kan forbedre din allerede eksisterende WordPress-hjemmeside. 
WordPress-Guiden.dk er derfor også en central hub til at finde nyheder, information, tips og generelt gode råd om WordPress, og hvordan du får mere succes på nettet. 

Hvem er forfatteren

OM FORFATTEREN

Mit navn er Nicky Christensen, idemanden bag bogen og denne hjemmeside.
Jeg er en webudvikler med over 14 års erfaring med udvikling af hjemmesider, webshops, apps og andre digitale løsninger. Jeg har igennem min karriere været ansat af nogle af Danmarks største digitale bureauer og har blandt andet udviklet hjemmesider & webshops til kunder som Vestas, Grundfos, DBU m.fl. Og jeg er manden bag wordpress-guiden.dk

I mine unge dage ville jeg enten være professionel fodboldspiller eller arbejde med noget indenfor IT-branchen. Professionel fodboldspiller blev jeg aldrig, men det andet lykkedes. Jeg startede som 18-årig på Mediegrafiker-uddannelsen, men fandt ud af, det ikke skulle være det trykte medie, jeg skulle arbejde med, men i stedet online-mediet. Jeg sprang derfor over på Multimedie Integrator-uddannelsen, som blev afsluttet i 2006, og har siden da arbejdet professionelt med digitale løsninger.

Jeg har blandt andet benyttet WordPress til mange freelance projekter igennem tiden, og jeg har dermed stor erfaring med systemet, hvilket er noget af den viden, jeg nu vil dele med dig, så du selv kan lære at lave hjemmesider uden nødvendigvis at skulle lære at kode.

Jeg håber, du glæder dig til at komme i gang – jeg glæder mig til at hjælpe dig godt på vej. God læselyst, og skriv endelig, hvis der dukker spørgsmål op.

Kontakt WordPress Guiden


Køb i dag, og få bogen direkte i din indbakke med det samme.

Når du køber WordPress-bogen, modtager du den direkte i din indbakke få minutter efter dit køb. 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Cart Overview